top of page

Att Sälja:
Kränga prylar eller att konsten att lösa problem.
.

12 maj 2022

Kostnad

11 000 kr ex moms

07:00

Kurslängd

2 dagar

Att Sälja:
Kränga prylar eller att konsten att lösa problem.
.

Sälja! Få ord har så olika betydelse för så många olika människor. Negativt laddat för den ena och en stereotyp bild av en dörrknackande bettlare för en annan.

Vår definition är följande: Att sälja är att lösa någon annans problem eller att tillgodose ett behov.
Det åter så enkelt men kan vara förvånansvärt jobbigt. Speciellt när den egna arbetsgivaren också har målsättningar och ekonomiska behov som ska tillgodoses.

I denna kurs går vi igenom konceptuell försäljning av produkter och tjänster men även, minst lika viktigt. Att förhandla.
Inte sällan har din köpande kund andra behov än vad du tror, samt är tränad i att förhandla till sig bättre villkor.

Förutom att gå igenom olika förhandlingstekniker tränar vi praktiskt både på förberedelse ( Vilket är A & O) och att förhandla under press. Något som brukar vara ett av kursens mest uppskattade moment.

Invävt med teoretiska bakgrunder kommer vi att spendera mycket tid med att öva praktiskt. Ibland utmanande men underhållande övningar där målet inte är alltid resultat ,utan att praktiskt få uppleva och agera i svåra förhållanden. Tillsammans debriefar vi och delar våra lärdomar med varandra.

Fredrik Bågenholm

Fredrik Bågenholm

Fredrik är utbildad kommunikatör med mångårig erfarenhet ifrån näringslivet.
Starkt passionerad över hur kommunikation och förståelse för sig själv och andra människor kan skapa värde i ett team eller arbetsgrupp. Förutom att driva MODIGAREs utbildningsdel jobbar Fredrik även med ledarskapsutbildning inom försvarsmaktens officersprogram.

bottom of page