top of page

Om oss

MODIGARE

Ja, vad gör vi hela dagarna då?

shutterstock_94604020 Bikejump.jpeg

Vi på modigare är specialister på

att göra det där som, för så många av oss, är läskigt, jobbigt och på lång sikt skadligt för både individer och organisationer. Till något som blir inspirerande, roligt och faktiskt till och med lönsamt.

Hur? Vi tränar!

Med upplevelsebaserad pedagogik baserad på forskning i mänskligt beteende skapar vi förutsättningar för att både förstå, hantera och bemästra dessa svårigheter.

Med upplevelsebaserad träning skapar vi inte bara trygghet utan omvandlar även energin i obehaget till något positivt.

Det är exempelvis inte ovanligt att de hos oss som känt det största obehaget av att tala inför andra idag är de som trivs bäst med att tala inför folk. Och är jäkligt duktiga på det.

 

 

 

Personlig utveckling och kommunikation

På MODIGARE jobbar vi med Mod! Modet att tillsammans  att träna bort obehag och rädslor för att istället mejsla fram ditt personliga uttryck och inspiration. Även till de mest betungande uppgifter. 

Tillsammans hjälps vi åt att lyfta fram både dig och ditt budskap. Kommunikation som inte bara blir inspirerande utan även genuin och lätt att ta till sig.

Något som är lika viktigt oavsett om du håller ett tacktal till middagen eller kör en dragningvid årskonferensen på ett stort bolag.

Ekonomi, konflikt,  sälj och förhandling

Här pratar vi helt enkelt om utmaningar.  Tillsammans med de bästa, trevligaste och roligaste ifrån varje branch tar vi tag i det som du undviker.

Du kommer verkligen att få gräva på djupet och praktiskt arbeta med områden du tidigare undvikit. Självklart kommer vi att gå igenom teoretiska bitar och modeller men tyngdpunkten kommer alltid ligga på praktisk träning och cases som vi sen följer upp och utvärderar tillsammans. 

 

Målet är att få dig att hitta i alla fall lite glädje och glöd inför sådant som du tidigare undvikit som pesten.

För lyckas vi med det, har du antingen en helt ny passion eller i alla fall mer tid och energi till det som du verkligen vill göra.

Nu kör vi!

 

Känner du igen dig?

På riktigt. Hör av dig och fråga oss om vad som helst.

Tack för ditt meddelande.

bottom of page